Kuid tööstusharu trendid muutuvad regulaarselt nii kohalikul kui ka globaalsel tasandil. "Reaton" reageerib alati nendele muutustele, käib uuendustega kaasas, mõjutab valdkonna asjakohasust ja trende.
Et tutvustada uusimaid trende ja meenutada ka meie tootevaliku mitmekesisust, toimusid veebruaris iga-aastased Reatoni professionaalsed päevad. Aastate jooksul on nad kokku toonud tööstuse kokad, valdkonna professionaalid, tarnijad, toidutehnoloogid, koolid, restoranid ja jaemüüjad.
Tänavusel näitusel esitleti üle 1500 maitsva ja kvaliteetse toote, osales 44 tarnijat ning üle 3000 külastajat kõikidest Balti riikidest.
Näitusel osalesid mitmed maailmatasemel professionaalid, kes jagasid oma kogemusi ja oskusi - Michelin Chef ja Beach House Restaurant Hywel Griffith, MasterChef UK võitja, kahe restorani omanik ja kokaraamatute autor, kokad Simon Wood ja Ping Coombes, peakokk ja MasterChef Malaisia tiitli omanik.
Reatoni professionaalsed päevad on üritus, millega saab tulevaseks aastaks inspiratsiooni ammutada. Aitäh kõigile osalemast! Kohtumiseni järgmistel Reatoni professionaalipäevadel!