Kuid 2024. aasta on eriline selle poolest, et esimest korda Reaton Professional Days'i ajaloos korraldame ühise näituse kogu Baltikumi klientidele.
Pakume kolleegidele kolmest Balti riigist võimalust kohtuda ja üksteist ühes kohas tundma õppida ja maitsta seda, mida pakume uuel hooajal HoReCale, jaemüüjatele ja tootjatele.
2023. aastal sai Läti oma esimese Michelini tärni ja Eestile särab kaks tärni. Seepärast oleme koostanud sellele teemale pühendatud eriprogrammi "Baltica nimi Michelini valguses".
∙ 06.02. Matthias Dieter, restoran "180°", Tallinn
∙ 07.02. Maksim Cekots, Max Cekot Kitchen, Riia.
∙ 08.02. Heinrich Erhard, Dinner by Heston Blumenthali, Dubai
∙ 06. - 08. 02. Franciana Tartari, MWMCS - World Master Chefs Society liige, Londoni Sketch'i peakondiiter ja WACSi rahvusvaheline kondiitrikohtunik.
Räägime valdkonna aktuaalsetest sündmustest, olete oodatud osalema aruteludes:
∙ 07.02. "Tehisintellekt, kaasaegsed tehnoloogiad ja nende kasutamine tööstuse arengus".
Registreeri:
Reaton Profipäevad 2024 on üritus, kus saab hinnata ja õppida erinevaid toitude serveerimisviise, vaadata meistriklasse koos andekate ja kogenud meistritega, osaleda informatiivsetel vestlustel, degustatsioonidel ja nautida kohtumisrõõmu.
Osale 2024. aasta Reatoni Profipäevadel!
06. - 08.veebruaril kell 10.00-17.00
Toimumiskoht: Riia, Ķipsalas Iela 8
Teie Reatoni Food meeskond