Jätkates parimaid traditsioone kutsub Reaton Food Teid osalema Pan-Baltica Reaton Foodi kliendipäevadele , mis toimuvad 25.–27. veebruaril Riias.
See üritus toob kokku toidu valdkonna professionaalid kõigist kolmest Balti riigist, pakkudes võimalust kohtuda, kogemusi vahetada ja tutvuda toidutööstuse uusimate trendidega.
Balti gastronoomiale austust andes oleme valmistanud programmi, kus peategelasteks on piirkonna kõige talentikamad peakokad:
Pealava programm:
- 25.02. Ignas Damauskas (2022, 2024 Leedu aasta peakokk) – Seychellide tuunikala ja selle valmistamise mitmekesistamine.
- 25.–27.02. Miroslav Stičiński (Leedu) – Aasia kastmete miksoloogia: tavalistest ootamatuni.
- 25.–27.02. Valeria Čudova (2023 Läti aasta peakokk) – Uued trendid magustoitude maailmas.
- 25.02. ja 27.02. Nils Gevele (2022 Läti aasta peakokk, Bocuse d’Or Läti 2024) – Tuttav roog, uus lahendus.
- 26.02. Jevgeni Kolikov (2024 Eesti aasta peakokk, Reaton Innovation auhind) – Lambaliha Euroopast idamaistesse maitsetesse.
- 26. ja 27.02. Roland Kiršteins (Reaton Food peakokk) – Tuleviku maitse.
Eksklusiivsed üritused:
- 26. veebruaril alates 11:00 – ESIMENE LÄTI PIZZAMEISTRI KOHALIK KONKURSS!
Läti parimad pitsameistrid võitlevad võimaluse eest õppida VALMISTAMA autentset Itaalia pitsat Neapoli Associazione Verace Pizza Napoletana koolis. - 27. veebruaril alates 11:00 – Esimene Balti BURGERI VÕISTLUS "GO BURGER"
Kes saab Balti parimaks burgeri meistriks? Ootab põnev võistlus Läti, Leedu ja Eesti talentide vahel!
Usume, et see üritus inspireerib teid terveks aastaks!
Ootame teid 25.–27. veebruaril kell 10:00–16:00
Riia, Kipsalas 8
Kui Teil on küsimusi, võtke palun ühendust oma Reaton Food agendiga.
Koos naudime Kliendipäevade erilist atmosfääri!
Lugupidamisega,
Teie Reaton Food meeskond