Eksklusiivsete toodete austajatele pakub Reaton austrit, mis on võrreldav Rolls-Royce'i austriga Normandiast - UTAH BEACH

Eksklusiivsete toodete austajatele pakub Reaton austrit, mis on võrreldav Rolls-Royce'i austriga Normandiast - UTAH BEACH

Eksklusiivsete toodete austajatele pakub Reaton austrit, mis on võrreldav Rolls-Royce'i austriga Normandiast - UTAH BEACH

Täpselt nagu veinikimbudel, oleneb ka austri maitse ja tekstuur suuresti kasvatuskohast. Igal veekogul on ju oma eripärad: erinev mineraalne koostis, loode intensiivsus, temperatuur, soolsus. Kõik see mõjutab austrite maitset.

 

Austrid liigitatakse suuruse järgi. Selle hõrgutise ostmisel pöörake tähelepanu numbrile 0-5 suurte austrite puhul ja 0-6 lameda koorega austrite puhul. Mida väiksem number, seda suurem on auster, seega 00 on raske ja 6 väike.

 

Utah'i rannas asuvad austrite kasvatamise veehoidlad idaosas Normandias. Iseloomulik on see, et meres on palju planktoneid ja on väga tuuline. Nende nähtuste tulemusena kasvab kiiresti austri liha, mitte koor. Austril on rohkem väljendunud maitse kui "peenel" sordil. Saate maitsta selget pähklimaitset ning rikkalik viljaliha on magus ja krõmpsuv.

 

 Kuidas austreid õigesti serveerida ja nautida.

Austreid peaaegu ei loputata (nende ainulaadse maitse säilitamiseks), avatakse vahetult enne serveerimist ja asetatakse alati jääle. Reeglina serveeritakse austreid ilma tõmbelihaseid lõikamata, tänu millele on loom kesta külge kinnitatud. Väidetavalt hoiab see austrid kauem värskena. Paku oma külalistele sidruni- või punase veini äädikat šalottsibulaga ja lase neil nautida maiust vabal ajal!

 

Austrid Utah'i rannast: need on pakitud Normandias ja neid saab teie restoranis serveerida kolmandal päeval.

Oysters Creuses SP Utah Beach 3 (60-80g), 24 pcs

Oysters Creuses SP Utah Beach 2(80-100g), 48 pcs

Oysters Creuses SP Utah Beach 2(80-100g), 24 pcs