Itaalia gelato – lühim tee Dolce Vita juurde

Itaalia gelato – lühim tee Dolce Vita juurde

Itaalia gelato – lühim tee Dolce Vita juurde

Jäätis on populaarne igas vanuses. Temast räägitakse palju, eriti suveperioodil. Just see maius seostub meid muretu lapsepõlvega.

 

Jäätis ja gelato asutati aastal 1992, Itaalias.

Kolmekümne aastase ajaloo jooksul on võitnud miljoneid südameid, oma erilise ja autentse maitsega. Kõrge kvaliteediga külmutatud dessertide valik on hämmastav. Reatoni sortimendis on neli kvaliteetset ja suurepärast desserti.

 

Maailmas tunnustatakse gelatod kõige maitsvamaks külmaks desserdiks ning sellega on raske vaielda. Effepi sortimendis on jäätist marjadega, puuviljadega, šokolaadiga ja pähklitega. Sorbeti fännidele on pakkuda kaks kõige maitsvamat maitset.

 

Itaalia jäätis ja gelato omavat erilist maitset ja pehmet konsistentsi. Ei ole ime, et ta on üks parimatest maailmas.

 

Reatoni sortimendis on kõrgkvaliteetne jäätis Effepi, mis on tehtud traditsiooniliste meetmetega. Neid valmistatakse värskest piimast ja suhkrust, lisades naturaalseid hooajalisi puuvilju ja marju, samuti ka jäätist ja pähkleid. See tagab intensiivset maitset, kreemjast tekstuuri ilma jääkristallideta.

 

Kas teate, et hapnik on väga vajalik ingredient jäätises? Gelato sisaldab umbes 15% hapniku, mis annab tootele imelise, intensiivse maitse ja tiheda, sulava tekstuuri.

 

Sorbet – maius neile, kes jälgib oma toitumist, samuti ka neile, kes soovivad nautida naturaalset puuvilja maitset. Sorbet on madala kalorisisaldusega toode, sisaldades ainult naturaalset mahla, puuvilja püreet ja suhkrut, absoluutselt on välistatud loomset rasva. Tootel on kerge teksuur ja kõrge konsistens glükoosi.

Sorbet on suurepärane dessert gurmaanidele. See jahutab ja annab värskustunde, toniseerib ja ebatavaliselt kosutab.

 

Jäätise hooajal ja suvel on väga palju ühist- need on kauaoodatud ajad, mis rõõmustavad meid uute tunnetega ja meeldejäävate puhkuse momentidega.