Kell 17.00 õppeköögis B314 Hiro Takeda (restoran Lee) meistriklass Jaapani köögist
Together we will learn how to make pan fried gyoza, a pork dumpling served with a sour and umami sauce before moving on the chirashizushi, a type of sushi very different from the rolls and nigiri that you often find in restaurants. Growing up in Vancouver, Canada to Japanese parents, Hiro Takeda of Lee Restoran would love to introduce you to some of the food he grew up eating. Though Japanese cuisine is renowned for its mystique and precision, through our class, we can learn that the philosophy of this style of food can enter the Estonian household in exciting and fun ways!
Jõua Hiro töötuppa Piletitasku kaudu www.piletitasku.ee/et/event/1669
Kell 17.00 õppeköögis B216
Roman Zaštšrerinski (restoranid Moon, Kolm Sibulat) meistriklass
Roman on üks sügisel alustava noorte kokkade superkursuse mentoritest ja tema töötoas valmivad lõhe tartar marineeritud ingveriga, peterselli veganaioli, pošeeritud muna ja riisipaberi krõpsud.
Kinnita osalus Romani töötoas Piletitasku abil www.piletitasku.ee/et/event/1670
Kell 19.00 toimub õppeköögis B317 Radisson Blu Hotel Olümpia Tallinn peakoka Andres Rahula meistriklass, kus valmistatakse igal juhul ja alati õnnestuvat šokolaadifondanti , vaniljekasteme ja moonikrõbuskiga. Magus meistriklass ootab läbi Piletitasku www.piletitasku.ee/et/event/1671
Kell 19.00 juhendab Reatoni peakokk Edgars Jaunzems õppeköögis B221 kalmaariroogade valmistamist. Valmistatakse kalmaari kombitsaid, Patagoonia kalmaare ja kalmaarifileed. Edgars oli sel aastal oli ta üks Läti võistkonna Bocuse d’or treeneritest. Oma osalemissoovist anna märku vastuvott@teeninduskool.ee