Reaton viib Baltikumis läbi üritustesarja "Reatoni trenditoodete esitlus – 2022".

Reaton viib Baltikumis läbi üritustesarja "Reatoni trenditoodete esitlus – 2022".

Reaton viib Baltikumis läbi üritustesarja "Reatoni trenditoodete esitlus – 2022".

Korraldame neid esitlusi vastavalt klientide soovidele ja kohanedes valdkonna olukorraga.

 

Igaüks meist on tundnud Covidi pandeemia mõju HoReCale. Oleme selles valdkonnas töötanud peaaegu 30 aastat. Kogu selle aja on meie meeskond turul toimuvaid muutusi väga tähelepanelikult jälginud.

 

Täna võime öelda, et pärast kõiki raskusi on HoReCa tööstus aeglaselt, kuid kindlalt taastumas. Meil on hea meel, et meie koostööpartnerid avavad oma uksed külastajatele, laiendavad oma tegevust ja muutuvad aktiivsemaks.

 

Kuigi traditsioonilisi Reatoni kutsepäevi me sel aastal korraldada ei saa, peame silmas klientide vajadusi ja soove.

 

 Lähenemas on uus hooaeg, mil avatakse terrassid ja välikohvikud. Uute menüüde järele on vajadus. Reaton tunneb uhkust selle üle, et tal on põhjalik portfell enam kui 5000 SKU-ga.

 

Välisesitlustel tutvustame oma uut ja tuntud tootevalikut, kus hind, kvaliteet ja tänapäeva nõuded tagavad meie klientidele parima tulemuse. Neid tooteid on lihtne ja kiire kasutada igas köögis ning need on kohandatavad tarbijate muutuvate harjumustega.

 

 Kui iga detail on oluline, mõjutab toidukulu oluliselt ettevõtte tegevust ja arengut. Esitluses olevad tooted aitavad luua kvaliteetset menüüd, tagades samas, et see ei ületaks kasumiosa kogukuludest.

 

Väärtustame ja edendame kvaliteetset koostööd valdkonna professionaalide vahel.

 

Seetõttu kohtume märtsis Lätis, Leedus ja Eestis.

 

Koos suudame rohkem!