Reatoni toiduainete tootmise ja töötlemise tsehh

Reatoni toiduainete tootmise ja töötlemise tsehh

Reatoni toiduainete tootmise ja töötlemise tsehh

Iga ettevõte soovib silma paista millegi erilisega oma menüüs. Liha ja lihatooted on pikka aega olnud suure nõudlusega. Hooajal, mil väliterrassid ja väliüritused on eriti aktuaalsed, on üheks tipptooteks erinevad grillvorstid. Pakume lahendust, mis võimaldab teil saada eksklusiivseid ja kvaliteetseid vorste, mis on valmistatud teie individuaalse retsepti järgi.

 

Tootmistsehhi ajalugu sai alguse 2005. aastal, kui meie koostööpartner palus meil toota erineva koostisega vorste. Ülesande tegi keeruliseks asjaolu, et kõigi kolme retsepti vorstid, mida serveeriti lihataldrikul, pidid üheaegselt olema ühesuguse röstimisastmega. Ülesanne sai edukalt täidetud. See inspireeris meid arendama oma tootmist ning tagama kvaliteetse toote kättesaadavuse HoReCa ja jaemüügi jaoks.

 

Praegu on Reatoni sertifitseeritud toidutootmisettevõttes võimalik tellida erinevat tüüpi vorste individuaalse retsepti järgi ja iga kliendi soove arvestades. Garanteerime kvaliteetse toote, ilma tarbetute säilitusaineteta, mitmekülgse maitsebuketiga ning arvestades iga kliendi maitse- ja gastronoomilisi prioriteete.

 

Eriti uhked oleme erilise Cumberlandi ühe meetri pikkuse vorsti üle. Ta värskendab iga menüüd, muutes selle ainulaadseks ja meeldejäävaks. Pakume seda tüüpi tooteid luua teie ainulaadse retsepti järgi.

Oma tootmistsehhi omamine on eelis ja võimalus arvestada iga kliendi konkreetsete soovide ja vajadustega.

 Meie teenused:

  Miks valida meie tooteid?

  • Võimalus luua isikupärastatud unikaalne toode
  • Tunnustatud kaubamärk
  • Moderniseeritud tootmisettevõte
  • Kvaliteetne tooraine
  • Toote kvaliteet ja suurepärane maitse
  • Pidev areng
  • Toote atraktiivne välimus
  • Kvaliteedisertifikaat 

 Kvaliteedi sertifikaat

 Tootmistsehh on sertifitseeritud vastavalt EL standarditele. Meie sisemise tootmissüsteemi kvaliteedikontroll tagab kõigi normide ja standardite range järgimise. 2005. aastal sai Reatoni tootmistsehh oma toodete kvaliteeti kinnitava sertifikaadi, mis võimaldab tsehhis toodetud, ümberpakendatud ja töödeldud tooteid levitada kõikidesse Euroopa Liidu riikidesse.

Sellest ajast alates oleme saanud hulga sertifikaate, mis kinnitavad töökoja tootmistoorme kõrget kvaliteeti.

Võtke meiega ühendust, et leida teie ettevõtte vajadustele kohandatud lahendused.

 Sertifikaat ISO 22000:2018
Rahvusvaheline toiduohutuse juhtimissüsteemi standard.

Sertifikaat ASC (Aquaculture Stewardship Council)
Tarbijatele ja kauplejatele garantii, et kala kasvatamisel, püümisel ja töötlemisel järgitakse kõiki säästva arengu ja keskkonnaheaolu nõudeid ja põhimõtteid.

NORGE
Märgis kinnitab tõestatud Norra kvaliteeti ning seda, et kala on kasvatatud ja püütud Norras.

MSC (Marine Stewardship Council)
Märgis tagab, et kala on püütud minimaalse looduskahjuga ning kala on püütud ja ladustatud vastutustundlikult ja säästvalt.

LABEL ROUGE (RED LABEL)
Märgistus näitab, et järgitakse väga rangeid kalakasvatuse standardeid, mis hõlmavad kõrgeimaid toitumis-, varustus-, hügieeni- ja personali pädevusnõudeid. See on Prantsuse põllumajandusministeeriumi kontrolli all.

BIO sertifikaat
Sertifitseeritud mahepõllumajandustooted. EL kvaliteedimärk, mis teavitab tarbijat, et peaaegu kõik märgistatud toote koostisosad on saadud mahepõllumajanduslikel meetoditel, toode vastab teatud kontrollirežiimi normidele ja jõuab tarbijani otse tootjalt/töötlejalt suletud pakendis.